Üniversitemiz, Stratejik Plan ve Kalite Güvence Sistemi İçin Yerinde Değerlendirme Ziyaretlerine Başladı

Üniversitemizde 2025-2029 Yılı Stratejik Planına yönelik Eylem Planının hazırlanması, izlenmesi ve Kalite Güvence Sistemi çalışmaları ile Kamu İç Kontrol Standartlarına ilişkin birimler tarafından yapılmış çalışmaların yerinde tespit ve değerlendirilmesine yönelik ziyaretler gerçekleştirilmeye başlandı.

İlk ziyaret, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuriye AKBAY’ın başkanlığında, Genel Sekreter Yardımcısı Ali POLAT, Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Selen ÇAKMAKYAPAN ERGÜLER, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali YÜKSEL, Mali Hizmetler Uzmanı Kenan KAMİLÇELEBİ, Mali Hizmetler Uzmanı Yardımcısı Burçin DOĞAN’ın katılımıyla 10 Eylül 2024 tarihinde Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk BAL, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan KALKAVAN, Bölüm Başkanları Prof. Dr. Fatih SARIOĞLU, Prof. Dr. Adem BALTACI, Prof. Dr. Alim YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Meysune YAŞAR, Kalite Birim Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Burak LEBLEBİCİOĞLU ve Fakülte Sekreteri Funda ATICI’nın katıldığı toplantıda, İç Kontrol Sistemi, Kalite Güvence Sistemi ve Stratejik Plan Eylem Planına yönelik soru ve cevaplar tek tek değerlendirilerek süreçler ve iyi uygulama örnekleri paylaşıldı.

Üniversitemiz Kalite Güvence Sistemi ve İç Kontrol Sistemini bir kültür olarak benimseyerek 2025 – 2029 tarihli Stratejik Plan doğrultusunda, paydaşlara en iyi hizmeti sunmak için yerinde değerlendirme ziyaretleri ilerleyen günlerde diğer birimlerimizle devam edecek.