Pingpong Mobil Uygulamamız Son Test Aşamasında

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ve UNİCATİON firmasının ortaklığıyla hazırlanan PingPong mobil uygulaması hakkında yapılan değerlendirme toplantısı; Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL, Prof. Dr. Fatih SARIOĞLU ve Prof. Dr. Nuriye AKBAY’ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Üniversitemiz, Bilgi Yönetim Sistemi ve Bilişim-Ağ İşlemleri altyapısını güncelleyerek e-Üniversite modelini etkin bir şekilde uygulamaya geçirdi. Bu kapsamlı sistem, tüm akademik ve idari süreçleri kapsayan 30 farklı entegre modülden oluşuyor. Parametrik ve esnek yapısı sayesinde değişen ihtiyaçlara hızlı yanıt veriyor. Ayrıca kullanıcı dostu arayüzleri, anlaşılır ve fonksiyonel bir kullanım deneyimi sunuyor.  Bu çalışmanın son aşaması olarak ÜBYS ile entegre çalışacak ve anlık güncellenecektir.

Geliştirilen bu uygulama, Üniversitemizin teknolojik altyapısını güçlendirmesini ve daha verimli hizmetler sunması için önemli bir adım olmuştur.