15 Temmuz Direnişi ve Sivil Siyaset Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz ile Polis Akademisi ortaklığında Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişiminin 8’inci yıldönümü münasebetiyle “15 Temmuz Direnişi ve Sivil Siyaset Konferansı” düzenlendi.

Polis Akademisi Gölbaşı yerleşkesinde bulunan Ali Birinci Kültür Merkezinde düzenlenen konferans Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Polis Akademisi Başkan Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İNAL, Prof. Dr. Bayram Ali SONER, EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Metin TURANLI, EGM Kriminal Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Tuncay ANKARA, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı YILDIZ, Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk BAL, Trafik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şenol YAPRAK, Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alim YILMAZ, Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut Malik YAVUZ, EGM Başkanlık ve Daire Başkanlıkları temsilcileri, Emniyet Müdürleri, Akademisyenler, akademi personeli ile eğitimleri devam eden öğrenciler katıldı.

Konferans; Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK’in açılış konuşmaları ile başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK’in konuşmaları

nın ardından Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA’ın moderatörlüğünde Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Ali SONER, Narkotik Suçlarlar Mücadele Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Metin TURANLI, Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alim YILMAZ, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut Malik YAVUZ’un katılımlarıyla panel programı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen panel programının ardından konferans Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ın kapanış konuşmalarının ardından sona erdi.