15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

Üniversitemiz idari ve akademik personeli, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü kapsamında anma etkinliği düzenledi. İcadiye Kazdal Camii’nde sabah namazı kılınarak başlayan program, 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na kadar gerçekleştirilen yürüyüşle devam etti.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ekrem TAK, Genel Sekreter Yardımcılarımız Ali POLAT, Aytaç YAZAR İdari ve akademik personelimiz katıldı.

Sabah namazını takiben üniversitemiz idari ve akademik personeli, Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK öncülüğünde milletimizin demokrasi mücadelesine vurgu yapan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na doğru yürüyüşe geçti.

Şehitler Anıtı’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. 15 Temmuz şehitleri için dualar edilerek aziz hatıraları yâd edildi. Kahraman gazilerimize şükran ve minnet duyguları ifade edildi.