Üniversitemiz ile Polis Akademisi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, üniversitemiz ile polis akademisi arasında “Akademik İş Birliği Protokolü” imzalamak üzere Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK’ı makamında ziyaret etti.

İmza töreni öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK ve Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK ikili görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleşen ikili görüşmeye Polis Akademisi Başkan Yardımcıları 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih İNAL, Prof. Dr. Bayram Ali SONER, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı YILDIZ, üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk BAL, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alim YILMAZ ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut Malik YAVUZ da eşlik etti.

Görüşmenin ardından imza törenine geçildi ve Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK ile Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK tarafından İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile Polis Akademisi arasında eğitim ve akademik alanlarda ortak bilimsel araştırmalar yapmak, etkinlikler düzenlemek ve çeşitli iş birliği yapılmasına yönelik protokol imzalandı.

Protokol kapsamında; üniversitemiz ve Polis Akademisi’nin birlikte kararlaştırdığı ve birlikte ya da daha fazla paydaşla gerçekleştirilecek ortak bilimsel çalışmalar, ulusal ve uluslararası etkinlikler, eğitim ve öğretim faaliyetleri, danışmanlık ile hukuki ve teknik açılardan yapılabilecek diğer iş birliği faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlanmaktadır.