İMÜ TÖMER Spor Festivali Gerçekleştirildi

İMÜ TÖMER’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği Spor Festivali, bu yıl da Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan KAÇAR’ın katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Üniversitemizin Türkçe Öğretim Merkezi’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği İMÜ TÖMER Spor Festivali, Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan KAÇAR’ın katılımıyla Güney Yerleşke Spor Sahaları’nda gerçekleştirildi.

Festival boyunca öğrencilerimizle samimi bir ortamda sohbet etme imkânı bulan Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, TÖMER öğrencilerinin görüşlerini dinledi. Ardından Rektörümüz ÇELİK, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü KAÇAR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL, İMÜ TÖMER Müdürü Prof. Dr. Ahmet KOÇAK  ve İMÜ TÖMER öğrencileriyle yeşil sahada futbol müsabakası gerçekleştirdi.

Güzel bir sinerji ile gerçekleşen festival, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.