Rektörümüz “Eğitim ve Kariyer Açısından Üniversite Nedir? Ne Değildir? Konulu Konferans Verdi

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK’in konuşmacı olarak katıldığı “Eğitim ve Kariyer Açısından Üniversite Nedir? Ne Değildir?” isimli konferans gerçekleştirildi. Merkez kütüphanemizde, Medeniyet Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen etkinliğe Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ekrem TAK, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, konuşmasında üniversite eğitiminin sadece akademik bilgi kazandırmanın ötesinde, kariyer planlaması ve mesleki gelişim üzerindeki önemini vurguladı. Üniversitelerin öğrencilere sunduğu fırsatlar, karşılaşabilecekleri zorluklar ve bu süreçte doğru bilinen yanlışlar gibi önemli konulara da değindi. Katılımcılar, üniversite eğitiminin kariyer planlamasındaki yeri ve önemi hakkında değerli bilgiler edindi.

Rektörümüz ÇELİK, akademik kariyerinde edindiği bilgi ve tecrübeleri öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ile paylaşarak eğitim ve kariyer ilişkisini derinlemesine değerlendirdi.